• Savjeti
  • Liječnici
  • Video
    • Slaven Škrobot
    • Bruno Šimleša
    • Endokrinologija
    • Uredništvo
    • Ljekarništvo
    • Otorinolaringologija
    • Obiteljska medicina
    • Stomatologija
    • Palijativna medicina
    • Pedijatrija
    • Lijekovi
    • Onkologija
    • Dijabetologija
    • Pulmologija
    • Ostale kategorije
    • Epidemiologija
    • Neurologija
    • Fizijatrija
    • Urologija
    • Fizikalna medicina i rehabilitacija
    • Gastroenterologija
    • Dermatologija
    • Nutricionizam
    • Psihijatrija
    • Kardiologija
    • Ginekologija
Prijava pitaj stručnjaka
  • Savjeti
  • Liječnici
  • Video
    • Slaven Škrobot
    • Bruno Šimleša
    • Endokrinologija
    • Uredništvo
    • Ljekarništvo
    • Otorinolaringologija
    • Obiteljska medicina
    • Stomatologija
    • Palijativna medicina
    • Pedijatrija
    • Lijekovi
    • Onkologija
    • Dijabetologija
    • Pulmologija
    • Ostale kategorije
    • Epidemiologija
    • Neurologija
    • Fizijatrija
    • Urologija
    • Fizikalna medicina i rehabilitacija
    • Gastroenterologija
    • Dermatologija
    • Nutricionizam
    • Psihijatrija
    • Kardiologija
    • Ginekologija
  • Prijava

Omega 3 masne kiseline

Nutricionizam Depositphotos_167839616_L

Omega-3 masne kiseline mogu smanjiti rizik od duboke venske tromboze

Vrijeme čitanja članka: 2 minuteDuboka venska tromboza (DVT) predstavlja ozbiljno stanje u kojemu dolazi do stvaranja krvnog ugruška u dubokim venama, najčešće u nogama, a može imati teške posljedice ako se ugrušak odvoji i dođe do pluća. Prevencija tromboze najčešće uključuje kretanje, izbjegavanje dugotrajnog sjedenja i kontrolu tjelesne mase, no novo istraživanje dodaje još jedan mogući zaštitni čimbenik, unos […]

Nutricionizam

Omega-3 masne kiseline: ključni saveznici u zaštiti srca i krvnih žila

Vrijeme čitanja članka: 3 minuteOmega-3 masne kiseline, osobito eikozapentaenska (EPA) i dokozaheksaenska (DHA), dugo su bile u fokusu znanstvenih i nutricionističkih rasprava kao potencijalno ključne tvari za očuvanje zdravlja srca i krvnih žila. Njihov unos putem prehrane ili dodataka ribljeg ulja našao je svoje mjesto u međunarodnim smjernicama, ali znanstveni dokazi nisu uvijek bili jednoznačni. Prehrambene smjernice brojnih zemalja, […]

  • Liječnici
  • Savjeti
  • Blog
  • Kontakt
  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Politika privatnosti
  • Postavke kolačića

Sva prava pridržana © Belupo 2025

pitaj liječnika

Odgovara

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika
Pitaj liječnika

Prijava

E-mail adresa ili lozinka su netočni. Molimo pokušajte ponovno.

Uspješno ste se prijavili.

Nemate korisnički račun? Registrirajte se!

Zaboravili ste lozinku? Postavite novu!

  • Prijavite se putem Facebooka
  • Prijavite se putem Google +

Registracija

Uspješno ste se registrirali.

Zaboravili ste lozinku?

Navedeni e-mail se ne nalazi u našoj bazi. Molimo pokušajte ponovo.

Provjerite email pretinac.

Niste primili e-mail? Osvježite stranicu i ponovite proces.