• Savjeti
  • Liječnici
  • Video
    • Slaven Škrobot
    • Bruno Šimleša
    • Endokrinologija
    • Uredništvo
    • Ljekarništvo
    • Otorinolaringologija
    • Obiteljska medicina
    • Stomatologija
    • Palijativna medicina
    • Pedijatrija
    • Lijekovi
    • Onkologija
    • Dijabetologija
    • Pulmologija
    • Ostale kategorije
    • Epidemiologija
    • Neurologija
    • Fizijatrija
    • Urologija
    • Fizikalna medicina i rehabilitacija
    • Gastroenterologija
    • Dermatologija
    • Nutricionizam
    • Psihijatrija
    • Kardiologija
    • Ginekologija
Prijava pitaj stručnjaka
  • Savjeti
  • Liječnici
  • Video
    • Slaven Škrobot
    • Bruno Šimleša
    • Endokrinologija
    • Uredništvo
    • Ljekarništvo
    • Otorinolaringologija
    • Obiteljska medicina
    • Stomatologija
    • Palijativna medicina
    • Pedijatrija
    • Lijekovi
    • Onkologija
    • Dijabetologija
    • Pulmologija
    • Ostale kategorije
    • Epidemiologija
    • Neurologija
    • Fizijatrija
    • Urologija
    • Fizikalna medicina i rehabilitacija
    • Gastroenterologija
    • Dermatologija
    • Nutricionizam
    • Psihijatrija
    • Kardiologija
    • Ginekologija
  • Prijava

Borovnice

Nutricionizam

Hrana koja štiti: antioksidansi protiv bolesti i starenja

Vrijeme čitanja članka: 7 minuteZnanstveno je utemeljeno da redovita konzumacija hrane bogate antioksidansima djeluje povoljno na zdravlje. Biljna hrana – voće, povrće, cjelovite žitarice, čaj, vino, čokolada, ekstra djevičansko maslinovo ulje i druge namirnice biljnog porijekla sadrži na stotine antioksidansa – vitamina, minerala i fitokemikalija – koji često djeluju sinergijski u borbi protiv štetnih slobodnih radikala. Antioksidacijsko djelovanje posjeduju […]

Nutricionizam

Zašto je borovnice najbolje jesti poslije ručka i koliko ih je potrebno pojesti za dobro zdravlje

Vrijeme čitanja članka: 3 minuteJeste li znali da borovnice nisu plave boje već crvene? Naime, iako su divlje borovnice prisutne već tisućama godina, a njihov komercijalni uzgoj u Sjevernoj Americi započeo je početkom 20.og stoljeća, tek je ove godine otkriveno kako je izvorna boja borovnica tamno crvena. Otkriveno je kako borovnice  na površini ploda, u svrhu zaštite, proizvode prirodni […]

  • Liječnici
  • Savjeti
  • Blog
  • Kontakt
  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Politika privatnosti
  • Postavke kolačića

Sva prava pridržana © Belupo 2025

pitaj liječnika

Odgovara

Imate pitanje vezano uz vaše zdravlje? Konzultirajte se s našim stručnim timom.

Pitajte liječnika
Pitaj liječnika

Prijava

E-mail adresa ili lozinka su netočni. Molimo pokušajte ponovno.

Uspješno ste se prijavili.

Nemate korisnički račun? Registrirajte se!

Zaboravili ste lozinku? Postavite novu!

  • Prijavite se putem Facebooka
  • Prijavite se putem Google +

Registracija

Uspješno ste se registrirali.

Zaboravili ste lozinku?

Navedeni e-mail se ne nalazi u našoj bazi. Molimo pokušajte ponovo.

Provjerite email pretinac.

Niste primili e-mail? Osvježite stranicu i ponovite proces.